skote

Franse hane skree oorwinning in Rusland se nag

Die Franse nasionale sokkerspan het sy tweede wêreldtitel gewen nadat hulle Kroasië met 4-2 in die laaste wedstryd van die 2018 Wêreldbekertoernooi in Rusland verslaan het.
Die Franse span het die Kroatiese avontuur beëindig, en die Franse ster Antoine Griezmann en sy metgeselle het die Kroatiese bataljon by die beroemde "Luzhniki"-stadion in die Russiese hoofstad, Moskou, 'n ernstige nederlaag toegedien om die Blou Hane met hul tweede wêreldtitel twee dekades te kroon. nadat hy die eerste titel in 1998 in Frankryk gewen het.

Die Franse span het Kroasië vir die eerste keer die wêreldtitel geweier, wetende dat dit die eerste keer was dat die Kroatiese span aan die Wêreldbeker-eindstryd deelgeneem het.
Die eerste helfte van die wedstryd het geëindig met die Franse span wat ná ’n opwindende vertoning deur albei spanne met 2-1 vorder, en opgemerk het dat die Kroatiese span die meeste beheer oor die verloop van die wedstryd en balbesit gehad het.

Die Kroatiese span het die prys betaal vir die foute van sy spelers binne die strafgebied, waar die eerste doel van die Franse span uit vriendskaplike vuur gekom het na 'n vryskop wat deur die Frans Antoine Griezmann gespeel is, en die Kroatiese doelskieter Mario Mandzukic het dit probeer hou. weg, maar hy het dit per abuis in die 18de minuut in sy span se doel omgeskakel.
Ivan Perisic het in die 28ste minuut vir die Kroatiese span gelykop gemaak, maar Antoine Griezmann het die Franse span in die 38ste minuut die voortou gegee uit 'n strafdoel wat deur die skeidsregter toegeken is nadat hy die video-assistent-skeidsregter (VAR) gebruik het.
In die tweede helfte het die vertoning 'n debat tussen die twee spanne geword, en die Franse span het sy teenstander verras met twee agtereenvolgende doele wat Paul Pogba en Kylian Mbappe in die 59ste en 65ste minute aangeteken het, wat Pogba se eerste doel was en die vierde vir Mbappe. in hierdie toernooi.
Mario Mandzukic het geantwoord met die tweede doel van die Kroatiese span in die 69ste minuut, om sy derde doel in die huidige Wêreldbeker te wees.
Die wedstryd het begin met opeenvolgende aanvallende skermutselings van die Kroatiese span, wat in die eerste minute die meeste balbesit gehad het.
Aan die ander kant het die Franse span gespeel en staatgemaak op sterk druk op die Kroatiese spelers en die paaie wat na die Franse strafgebied lei, versper.
Modric het in die agtste minuut ’n hoekskop gespeel wat dadelik deur die Franse verdediging weggedruk is.
En die bal het van 'n lang aangee in die 11de minuut na Ivan Perisic binne die Franse strafgebied gekom, maar hy kon dit nie beheer nie, so die bal het uitgegaan na 'n doelskop.
Die Franse middelveldspelers het met ’n paar futiele aanvallende pogings die druk op hul spanmaats in die verdediging probeer verlig.
En die 15de minuut was getuie van 'n vinnige teenaanval deur Kroasië, Perisic het die bal van die regterkant af oorgesteek, maar dit het die verdediging getref en wegbeweeg van die strafgebied af.
In die eerste verskyning van die Franse doelskieter Antoine Griezmann in die wedstryd, het die speler 'n vryskop buite die Kroasië-straalgebied gekry nadat hy deur Marcelo Brozovic oorval is.
Griezmann het die vryskop in die rigting van die doel gespeel en die Kroatiese doelskieter Mario Mandzukic het probeer om die bal skoon te maak, maar hy het dit per ongeluk met sy kop in die doel gedraai in 'n baie moeilike hoek regs van doelwagter Daniel Subasic om die doel van die Franse span in die 18de minuut van sy eerste werklike poging op die Kroatiese doel.

Die Kroatiese span het sy aanval in die daaropvolgende minute verskerp op soek na die gelykmakende doel, maar dit het gebots met die geagglomereerde en georganiseerde verdediging van die Franse span, wat staatgemaak het op sy aanval op die vinnige terugslae, en voordeel getrek het uit die stormloop van Kroasië in die aanval.
En die Fransman, N'Golo Kante, het in die 27ste minuut 'n geelkaart gekry vir Perisic se skop om 'n vinnige en gevaarlike Kroatiese aanval te stuit.
Die Kroatiese span het die vryskop benut en die gelykmaker in die 28ste minuut behaal toe Modric die vryskop gespeel het en tussen meer as een Kroatiese speler binne die Franse strafgebied beweeg het, toe het Domagov Vida dit voorberei vir sy spanmaat, Perisic, wat gemotiveer op die grens van die strafgebied, om laasgenoemde vir homself voor te berei en dit in die moeilike hoekie links van die Franse doelwagter Hugo Lloris geskiet.
Die twee spanne het in die daaropvolgende minute aanvalle uitgeruil, totdat die 35ste minuut die hoogtepunt van opgewondenheid gesien het toe Griezmann 'n gevaarlike hoekskop gespeel het en die bal die hand van speler Perisic getref het en uitgegaan het na 'n hoek, terwyl die Franse spelers na die skeidsregter gegaan het. eis 'n strafskop.
Die skeidsregter het gereageer op die eise van die Franse spelers en gebruik gemaak van die video-assistent-skeidsregterstelsel (VAR), waar die video-skeidsregters hom gevra het om self na die wedstryd te kyk, en die Argentynse skeidsregter het toe die fluitjie geblaas en die toekenning van 'n strafskop na Frankryk.
Griezmann het die strafskop in die 38ste minuut regs van die doelwagter Subasic geslaan en die eerste doel vir die hane aangeteken.

Die doel het die woede van die Kroatiese span gewek wat in die aanval gejaag het op soek na die gelykmakende doel en 'n groot gevaar in meer as een bal ingehou het, maar baie ongeluk voor die Franse doel gely het, sodat die eerste helfte geëindig met die Franse span wat 2/1 gevorder het ondanks die Kroatiese span se balbesit met meer as 60 persent tydens dié beurt.
Die Kroatiese span het die tweede helfte met opeenvolgende aanvallende pogings begin, maar die eerste kans in die wedstryd was 'n kragtige skoot van Griezmann van 'n afstand in die 47ste minuut, wat in die hande van die doelwagter Subasic gegaan het.
Die Kroatiese nasionale span het met 'n vinnige aanval gereageer, waarin Rakitic die bal met Rebic verruil het, wat die aanval afgesluit het met 'n sterk, verrassende skoot wat Lloris met sy vingerpunte oor die dwarslat weggedruk het.
Die Kroatiese kanse was baie in die volgende minute, maar die geluk het steeds hardnekkig vir die span gebly.

In die 53ste minuut is twee ondersteuners veld toe, maar is vinnig deur veiligheidspersoneel uitgehaal, so die skeidsregter het die wedstryd hervat.
Didier Deschamps, afrigter van die Franse nasionale span, het sy speler Stephen Nzonzi in die 55ste minuut in plaas van Kante betaal.
Die twee spanne het aanvalle in die volgende minute uitgeruil, voordat die Franse span een van sy aanvalle in die 59ste minuut in 'n gerusstellende doel omgesit het, onderteken deur Paul Pogba.
Kylian Mbappe het die vinnige teenaanval benut en die Kroatiese verdediging gemanipuleer en toe die bal in die strafgebied aangestuur om die verdediging te tref en voor te berei vir sy kollega Griezmann, wat dit op sy beurt aan Pogba aangestuur het, gemotiveerd op die grense van die gebied, waar hy die bal sterk in die rigting van die doel geskiet het om die verdediging te tref en terugbons na hom toe om dit weer met sy linkerkant in die doel regs van die doelwagter te skiet.
Die Franse span het die verwarring in die geledere van sy teenstander benut en die vierde doel aangeteken in die 65ste minuut, onderteken deur Mbappe.
Die doel het gekom toe Lucas Hernandez die Kroatiese spelers aan die linkerkant gemanipuleer het en toe die bal aan die gemotiveerde Mbappe voor die strafgebiedboog aangegee het.
Die opgewondenheid het in die volgende minute voortgeduur, en Mandzukic het die tweede doel vir Kroasië in die 69ste minuut aangeteken.
Die doel het gekom toe die verdediging die bal aan Loris terugbesorg het, wat Mandzukic voor die doel probeer dribbel het, maar laasgenoemde het hom gedruk, sodat die bal hom getref het en in die doelhok gewibbel het.
Die laaste derde uur van die wedstryd was getuie van aanvalle en wedersydse pogings deur die twee spanne en veranderinge van hul afrigters, maar sonder sukses.Die wedstryd het geëindig met die Franse hane wat 4/2 gewen het.