jaurtiketak

Kroaziar ume batek Neymar kontsolatzen du porrotaren ostean eta bihotzak eta begiak lapurtzen ditu

Brasilgo selekzioak izarrez betetako Brasilgo selekzioak deitoratu zuen bitartean, ostiralean, FIFA Munduko Kopako final-laurdenetan Kroaziaren aurkako penaltietan galdu ostean amets bat galdu izana, Kroaziako ume batek fokua hartu zuen. Eszena Argiztatu zure sare sozialak.

Umeak zelaian oldartu eta korrika egin zuen Neymarrengana, galera minaren ostean doluminengatik bihotz-bihotzez negarrez.

Haur kroaziar batek estadioa erasotzen du Neymar kontsolatzeko
Neymar haurra besarkatzeko unea
Joera goian jarri zuen jaurtiketa

Azpimarratzekoa da Brasilek seigarren titulua irabazteko duen itxaropena eta azken titulutik 20 urteko bizkoraldia amaitzeko Kroaziaren aurka penaltietan 4-2 galdu zuenean.

Rodrigoren lehen jaurtiketa Dominic Levakovicek salbatu zuen, eta Marquinhosek zutoina jo zuen bitartean. Eta Kroaziak, 2018an txapeldunordeak, arrakastaz exekutatu zituen bere jaurtiketa guztiak, finalerdietako lehen postua gordetzeko, Reuters-en arabera.

Galera iragartzen den momentua

90 minututan golik gabeko berdinketa baten ostean, Brasil hurbiltzen ari zela zirudien Neymarrek banakako ahalegin nabarmen batekin gola sartu zuenean, lehen luzapena amaitu aurretik.

Pique negar malkotan erori da hemen jaio nintzen eta hemen hilko naiz soroaren erdian

Baina Kroaziak ezezkoa eman zion amore emateko Bruno Petkovicek berdinketa lortu zuen 117. minutuan, bigarren luzapenean, jaurtiketa desbideratu batekin, konfrontazioa zigor kolpeetara luzatuz.