laukauksia

Kroatialainen lapsi lohduttaa Neymaria tappion jälkeen ja varastaa sydämet ja silmät

Brasilian maajoukkue valitti perjantaina unelman menetystä sen jälkeen, kun se hävisi jalkapallon MM-kisojen puolivälierissä rangaistuspotkukilpailuissa Kroatiaa vastaan, mutta kroatialainen lapsi tarttui valokeilassa. Näkymä Valaise sosiaalinen mediasi.

Lapsi ryntäsi kentälle ja juoksi kohti Neymaria, joka itki sydämellisesti surunvalitteluaan tuskallisen menetyksen jälkeen.

Kroatialainen lapsi hyökkää stadionille lohduttaakseen Neymaria
Neymarin halauksen hetki
Laukaus, joka oli trendin kärjessä

On huomionarvoista, että Brasilian toivo voittaa kuudes mestaruutensa ja päättää 20 vuoden paasto edellisestä mestaruudestaan ​​romahti, kun se hävisi rangaistuspotkukilpailulla Kroatialle 4-2.

Dominic Levakovic torjui Rodrigon ensimmäisen potkun, kun taas Marquinhos osui tolppaan. Ja vuoden 2018 toiseksi sijoittunut Kroatia suoritti onnistuneesti kaikki potkunsa ja varasi välierän ensimmäisen sijan Reutersin mukaan.

Sillä hetkellä, kun tappio ilmoitetaan

90 minuutin maalittoman tasapelin jälkeen Brasilia näytti lähestyvän maalia, kun Neymar teki maalin erinomaisella yksilöllä juuri ennen ensimmäisen lisäajan loppua.

Pique romahtaa kyyneliin keskellä peltoa Olen syntynyt täällä ja kuolen täällä

Mutta Kroatia kieltäytyi antaa periksi Bruno Petkovic tasoitti 117. minuutilla toisella jatkoajalla kiertetyllä laukauksella ja laajensi kohtaamisen rangaistuspotkuihin.